Koronan kurittama Lukko lainaa pelaajia KalPalta

Roope Laavainen on pelannut tällä kaudella 20 ottelua KalPassa.

KalPan hyökkääjä Kasper Simontaival ja puolustaja Roope Laivainen liittyvät Lukkoon - mutta vain kolmen ottelun lainasopimuksella.

Kaksikko pelaa keskiviikkona, kun Lukko kohtaa Raumalla HPK:n. Torstaina samat joukkueet ottavat toisistaan mittaa Hämeenlinnassa. Lukon viikon kolmas matsi on lauantaina Äijänsuolla HIFK:ta vastaan.

- Iso kiitos KalPalle yhteistyöstä, että saimme miehet lainalle tälle viikkoa, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt kommentoi Lukon tiedotteessa.

Lukossa tuli viime viikolla ilmi yksitoista koronatartuntaa. Niiden vuoksi peruutettiin CHL-ottelu Bolzanoa vastaan ja siirrettiin viime viikonlopun kaksi liigapeliä.

Toimitusjohtaja Jukka Kunnas vakuutti Länsi-Suomelle, että keskiviikon ottelu kuitenkin pelataan. Hän väläytti haastattelussa mahdollisuutta täydentää kokoonpanoa tarpeen mukaan.

– Meidän terveystilanteemme on tällä hetkellä hyvä ja se mahdollistaa nämä lainasopimukset. Molemmat pelaajat saavat tällä järjestelyllä pelejä ja pystymme samalla auttamaan Lukkoa tässä tilanteessa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine puolestaan sanoo kuopiolaisseuran tiedotteessa.

Tamperelainen Simontaival, 19, on tällä kaudella pelannut KalPassa 11 ottelua pistein 3+3. Simontaival siirtyi Kuopioon täksi kaudeksi Tapparasta.

Helsinkiläinen Laavainen, 23, on kerännyt 20 ottelussa pisteet 1+3. Laavainen on pelannut Liigaa myös HPK:ssa, Jukureissa ja KooKoossa.

Kasper Simontaival on pelannut tällä kaudella KalPassa 11 ottelua.

Lukko lainasi aiemmin tällä kaudella samanlaisessa tilanteessa maalivahti Samuel Jukurin Ässiin. Jukuri torjui Padalle pisteen, kun porilaisjoukkueen omat maalivahdit olivat poissa pelistä. Koronakaranteeneilla oli osuutta asiaan.

Lisää aiheesta

Lukko ei sittenkään pelaa vielä lauantaina – CHL-puolivälieräkin muokkaa raumalaisten otteluohjelmaa

Vain tilaajille Lukon toimitusjohtaja Jukka Kunnas lupaa: "Ensi viikon pelit pelataan, piste"