Lukon ottelu siirtyy koronan vuoksi – arkipelit alkavat jo iltapäivällä

Kymmenen ottelua peräkkäin voittanut Lukko ei pelaakaan viikonloppuna kahdesti. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Koronatartunnat ovat tällä kaudella sotkeneet Liigan ottelukalenteria. Nyt tartuntoja on Ilveksen ja KalPan joukkueissa. Siksi neljä viikonvaihteen ottelua siirrettiin myöhemmin pelattaviksi.

Kovakuntoinen Lukko ei siis kohtaa sunnuntaina iltapäivällä sarjajohtaja Ilvestä Raumalla. 

Sen sijaan Lukko on edelleen matkustamassa Poriin lauantaina. Paikallisottelu Ässiä vastaan alkaa kello 15. Lukko on nyt voittanut kymmenen ottelua peräkkäin ja kivunnut sarjataulukossa hänniltä kärkipäähän.

Yhdentoista voiton putki olisi Lukon seuraennätys.

Edellisen kerran Lukko hävisi juuri Ässille. Katkaiseeko Pata Lukon riemukulun?

Lukon matsin lisäksi Liiga siirsi perjantain ottelun KalPa-TPS, lauantain Pelicans-Ilves ja HPK-KalPa sekä vielä tiistailta KalPa-SaiPa.

Uuden pelipäivän Lukko ilmoittaa "mahdollisimman pian". 

Uutta tietoa Lukko tarjosi myös seuraavien kotiotteluiden alkamisajoista. Ensi viikon lauantaina Lukko-HPK alkaa kello 15.30. Yllättäen myös helmikuun ensimmäisen viikon arkimatsit Jukureita ja KalPaa vastaan on nyt merkitty alkaviksi kello 15.30.

Ensi viikon perjantain vierasottelu Turussa alkaa vielä aikaisemmin. Silloin kiekko pudotetaan jäähän iltapäivällä kolmelta.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukko sivusi seurahistoriaa murskaamalla Pelicansin – ajatuskin ennätyksen tekemisestä Ässien kustannuksella taitaa hymyilyttää, vai kuinka Sebastian Repo?