Kultakurkku Risto Leinolla kova kiekkopäivä – miten miehen ääni kestää Äijänsuon selostuskopissa asumisen?

Risto Leinon suusta on kuultu sana Lukko aika monta kertaa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Jääkiekkoselostaja Risto Leinolla on kova työpäivä tiistaina. Jo yli 20 vuotta kaukalon tapahtumia katsojille ja kuulijoille välittänyt Leino tulkitsee sekä Lukon A-nuorten ratkaisevan puolivälierän että Lukon miesten liigapelin.

Leino selostaa poikkeuksellisesti A-nuorten pelin, jonka Ruutu+ näyttää suorana kello 12.30 alkaen. Kyseessä on ratkaiseva kolmas puolivälierä Lukon ja Jukurien välillä. Lukko voitti avauspelin Raumalla maalein 6–2, mutta Jukurit kuittasi kotonaan Mikkelissä lukemin 4–2. 

Illalla kuulijat saavat jännittää Radio Ramonan taajuuksilla, miten miehen ääni kestää päivän toisen pelin, kun Lukko isännoi miesten kiekkoliigassa JYPiä. Kiekko putoaa uudelleen jäähän Kivikylän Areenalla kello 18.30.

Lisää aiheesta

Radio Ramonan Kiekkoilta äänestettiin vuoden paikalliseksi radio-ohjelmaksi

Vain tilaajille Paikallisradioiden kiekkoselostukset ovat säilyttäneet suosionsa mediakentän murroksessa: "Oman kylän poika on selostamassa ja kertomassa tarinaa siitä, miten oman kylän pojat pärjäävät maailmalla"

Tuttu mies jatkaa radioaalloilla – Ramonan Risto Leino muistelee mieleenpainuvimpia hetkiä 20-vuotisella jääkiekkoselostajan urallaan

Risto Leino tulkitsee kaksivuotisella jatkosopimuksella Lukon pelit Radio Ramonalle

Vain tilaajille Raumalla kyläilee tiistaina JYP, jonka ympärillä liikkuu hurjia huhuja – Lukko saa sarjajumboa vastaan takaisin pelikieltonsa lusineen Pospisilin: "Meidän pitää keskittyä omaan ammattiimme: jääkiekon pelaamiseen"

Vain tilaajille Jukurit piti Lukon A:ta tiukilla pudotuspeliavauksessa, mutta raumalaiset repivät lopussa selvän eron – "Huikea peli, kunnon playoff-lätkää"

Vain tilaajille Floridassa Olli Jokisen valmennuksessa ollut Kalle Ervasti uskoo, että NHL-legenda onnistuu päävalmentajana Mikkelissä – puolustaja itse yrittää kaataa Lukon kanssa Jukurien A-nuoret pudotuspeleissä