Kumpi puhuu KooKoossa parempaa Rauman murretta - Juusela vai Kangasmäki?

KooKoo hankki siirtorajan kynnyksellä riveihinsä hyökkääjä Aki Juuselan. Raumalaishyökkääjä viiletti alkukauden HC Satakunnan riveissä Suomi-sarjassa. Ensi kaudeksi Liigaan nouseva KooKoo on nyt kahden raumalaisen Akin vahvuinen, sillä kouvolalaisten riveissä pelaa myös Aki Kangasmäki, Lukon kasvatti hänkin. 

KooKoon mediatiimi kysyy oheisella videolla Aki Juuselalta muun muassa, kumpi Akeista puhuu parempaa Rauman murretta. Juuselan vastaus on piikki Kangasmäen suuntaan.

Kaukaloon Akit eivät ole vielä samaan aikaan päässeet, sillä 44 Mestis-otteluun tehot 12+22 tällä kaudella ladannut Kangasmäki kärsii loukkaantumisesta.

Mestiksessä Rauman giält voi kuulla myös Kiekko-Vantaan, Mikkelin Jukureiden ja Kajaanin Hokin pukuhuoneissa.   Raumalaishyökkääjä Samuli Valvisto on Kiekko-Vantaan varakapteeni. Jukureissa kapteenin ääntä käyttää raumalaispuolustaja Juuso Akkanen. Mikkeliläisiä edustaa myös lukkokasvatti Joonas Kalliola. 

Lukosta kauden lainapahvilla Hokkiin siirtynyt hyökkääjä Niklas Näppi on juuriltaan eurajokelainen, mutta on viettänyt Äijänsuolla niin paljon aikaa, että taitaa Raumankin murteen.