Kun TPS ei tiedota, Jonne Virtanen tiedottaa sopimuksen purkamisesta: "Minun on otettava ohjat omiin käsiini"

Jonne Virtanen ei hyväksy TPS:n perusteita. Kuva: Elmeri Elo

Jonne Virtasen ja TPS:n välinen pelaajasopimus on purettu. Virtanen tiedotti asiasta itse Twitterissä.

- Ilmoitan, että minun ja HC TPS Oy:n välinen pelaajasopimus on purettu viime torstaina 5.9.2019 olleen palaverin päätteeksi, Virtanen kirjoittaa tiedotteessaan.

- Purkamisen yhteydessä seura lupasi pikaisesti ilmoittaa, miten menetellään yhteisen ulostulon kanssa suhteessa mediaan. Viikko on kulunut, eikä seura ole mitään ilmoittanut, joten katson jo asian tähänastisen mediahuomion ja allekirjoittaneen oikeusturvan takia, että minun on otettava ohjat omiin käsiini ja tiedotettava asiasta oma näkemykseni.

Virtasella oli sopimus kevääseen 2021 saakka. Virtanen kertoo, että sopimuksen purkamisen syyksi on ilmoitettu hänen epäasiallinen käyttäytymisensä ja runsas alkoholinkäyttönsä työtehtävissä.

Virtanen katsoo, että hänen työtehtävänsä on pelaaminen ja harjoittelu. Hän vakuuttaa, ettei ole silloin ole ollut alkoholin vaikutuksen alaisena.

Virtanen vahvistaa, että sopimuksen purkaminen johtuu TPS:n Tanskaan tekemän harjoitusmatkan tapahtumista. 

- Tosiasiassa kyse on ollut siitä, että allekirjoittaneella on ollut edellisen illan rookie-tapahtumasta johtuen ns. dagen efter matkustuspäivänä, Virtanen kirjoittaa.

Tulokastapahtuman tarjoilut on kustantanut TPS. Virtanen kertoo nauttineensa myös lentokentällä yhden oluen, mutta ei pitänyt sitä paheellisena.

- Minusta tuntuu, että Tanskan-matkaa käytetään nyt vain ns. keppihevosena.

Virtanen aikoo riitauttaa sopimuksen purun.

- Tästä hetkestä eteenpäin tätä asiaa käsitellään riidanratkaisuelimissä, koskan katson, että seura on purkanut pitkän sopimukseni virheellisillä ja vaillinaisilla perusteilla. Olisin toivonut, että asiassa oltaisiin päästy sopuun, mutta sovintoa on vaikea tehdä yksin.