Lammassaari pääsee taas nauttimaan pelaamisesta

Kun joukkue on juuri hävinnyt tärkeän ottelun jatkoajalla, luulisi pukukopin olevan täynnä pettyneitä ja vaisuja miehiä.


Porin Isomäen jäähallin pukukoppisokkelo on jaettu kahtia mustalla verholla. KalPan puolelta työntyy esiin raumalaisille ja eurajokelaisille tuttu mies, joka suorastaan puhkuu intoa ja hyvää tuulta.


Tappio harmittaa varmasti jossain määrin Petri Lammassaarta, mutta muut tuntemukset puskevat edelle. Hän on tyytyväinen, että yleensä pääsee kokemaan urheilun luomia tunnetiloja, joihin myös tappion pettymys joskus kuuluu.


– Aika nättiä on pelata taas. Tätä on odottanut, vaikka tulosta ei olekaan tullut. Isoin juttu on, että pääsen pelaamaan. On huikeaa olla messissä taas, Lammassaari intoilee.

Hänen tunnemaailmansa romahti pohjalle marraskuun maaottelutauolla vuonna 2011. Polvesta pamahti ristiside, ja kun kyseessä oli jo toinen vastaava vamma uralla, Lammassaari tiesi edessä olevan raastavan kuntoutusrupeaman tuskat.


Missään vaiheessa hän ei kuitenkaan aikonut luovuttaa. Pienikokoinen laitahyökkääjä oli päättänyt, että niin kauan pelataan, kun siihen on pienikin mahdollisuus.

Lue lisää Petri Lammassaaren kuntoutusurakasta ja kuulumisista keskiviikon Länsi-Suomesta.