Lås!

Tanskalaispelaajien määrä on noussut Rauman Lukossa. Niinpä meidän onkin nyt syytä ottaa haltuun muutama tanskalainen sana, jotta kommunikaatio juuttien kanssa sujuisi.

Jääkiekko on tietenkin ishockey, maali on mål ja pelaaja spiller. Laukaus on sitten skud. Tyttöystävä on joko kæreste tai veninde. Jos tanskalaispelaaja on tervetullut, sano: velkommen. Jos ei, sano siinä tapauksessa farvel!

Mikä tuo lås sitten on? No, se on tietenkin Lukko!

HHH

Tarkkakorvaisimmat huomasivat, että viime kotipelissä kuuluttajana toimi joku muu kuin tuttu Juha Kuro. Jo edellisessä pelissä oli kuunteluoppilaana jalkapallokentiltä, urheiluliikkeestä ja pesäpallokuuluttamosta tuttu Jani Andreasen. Nyt Kuro toimi takapiruna ja ”Ankku” pääsi mikin varteen.

HHH

Vaikka joidenkin tietojen mukaan Risto Dufva oli Kärpät-matsin aikaan lähes kuolemankielissä, se ei silti estänyt häntä tekstiviestittelemästä lakonisesti. RD lähetti Business Clubiin viestin, jossa hän hämmästeli sairastumisensa saamaa julkisuutta. Teksti-TV:n etusivulla Ripan sairaus oli heti presidentti Sauli Niinistön jälkeen.

HHH

Samaisella Business Clubilla oli haastattelussa Lukon esittämän kutsun mukaan Kärppien urheilutoimenjohtaja Ari Aho ? Josko tuo aikanaan Lukossakin pelannut ex-pakki kuitenkin on edelleen etunimeltään Harri?

HHH

Sitten loppuun kollegan lohkaisu. Lukollahan on nyt rosterissaan jokunen varsin lyhyenläntä pelaaja, kuten Kimmo Koskenkorva ja Justin Azevedo. Eivätkä Tommi Kovanen ja Harri Tikkanenkaan mitään hujoppeja ole.

– Kukaan ei ole vissiin sanonut Lukolle, että piti hankkia sellaisia pelaajia, joiden veto on grogilasin korkuinen, eikä sen korkuisia pelaajia, velmuili se toinen Ihoden vääräleuka.