Lätkä nousi Ringbomin nollapelin turvin sarjakakkoseksi

Eurajoen Lätkä venytti voittoputkensa kuuden ottelun mittaiseksi jääkiekon II-divisioonassa.

Eurajoen Lätkä venytti voittoputkensa kuuden ottelun mittaiseksi jääkiekon II-divisioonassa. Keskiviikkona kaatui maalivahti Jere Ringbomin kauden toisen nollapelin turvin harjavaltalainen Kupari-Kiekko lukemin 4–0 (1–0, 0–0, 3–0).

– Pelattiin ehjä 60 minuuttia ja saatiin nyt pelatakin se 60 minuuttia, sillä oli pitkästä aikaa hyvätasoinen matsi. Peli oli meidän hallussa kylllä, mutta vasta kolmannessa erässä ratkaistiin, Lätkän valmentaja Miika Siitonen tiivisti.

Ringbom torjui ottelussa 33 kertaa ja kuittasi syöttöpisteenkin Joona Koivun alivoimaosumaan. Lätkän muista maaleista vastasivat illan tehopelaaja Eetu Tamminen (1+2), Tuomas Länsman ja Rami Välimaa.

Lätkä nousi sarjassa toiseksi pisteen päähän piikkipaikkaa pitävästä Lauttakylän Lujasta.