Lätkän jalat jäivät Haltsosen kihlajaisten boolimaljaan

Eurajoen Lätkä sinnitteli puolitoista erää Salon Kiekkohaiden kyydissä ja johti ottelua, mutta sitten malja kallistui isäntäjoukkueen puolelle.

Eurajoen Lätkä sinnitteli puolitoista erää Salon Kiekkohaiden kyydissä ja johti ottelua, mutta sitten malja kallistui isäntäjoukkueen puolelle. Kiekkohait piti kakkosdivarin pisteet itsellään maalein 7–3 (1–2, 2–1, 4–0).

– Poikien jalat olivat jääneet Haltsosen Villen kihlajaisten boolimaljaan, Lätkän valmentaja Miika Siitonen totesi.

Edellisen illan juhlakalu oli myös mukana tilanteessa, joka käänsi ottelun kulkua. Hän nappasi 2+2 minuuttia ja maalivahti Jere Ringbom 2+10 minuuttia kahinasta, jonka jälkeen Kiekkohait jatkoi ylivoimalla ja myös tasoitti ottelun.

– Kolmannessa erässä oli aika väsynyttä touhua ja tuli turhautumisia, Siitonen kertoi.

Yksi turhautumisen ilmentymistä oli Rami Välimaan jalkapyyhkäisystä ottama ottelurangaistus.

Välimaa kunnostautui pelissä myös hyvässä, sillä hän teki Lätkälle kaksi maalia. Jyry Salomaa onnistui eurajokelaisista kerran maalinteossa.