Lehti: Joustokaukaloa pitää vielä miettiä

Rauman kaupunginhallituksen puheenjohtaja Rainer Lehti (sd) sanoi Radio Ramonan aamulähetyksessä, että kaupungin pitää vielä miettiä Äijänsuon jäähallin joustokaukaloa. Tai tarkemmin sen maksajaa.

Äijänsuon kylmälaitteet vaihdetaan tulevana kesänä. Ensi vuodelle kaupungin budjetissa on rahavaraus jäähallin pohjalaatan vaihdolle ja joustokaukalolle.

– Kun keskustelu on saanut tällaiset mittasuhteet, olen sitä mieltä, että SM-liigan tulisi maksaa ainakin puolet kaukaloinvestoinnista, kommentoi Lehti.

– Vanha sosiaalidemokraatti herää kysymään mitä verovaroilla tehdään. Tarpeita on esimerkiksi vanhuksilla, vaikkei asioita tällä tavalla vastakkain kuuluisikaan laittaa, sanoi Lehti.

Hän käy katsomassa Lukon pelejä ja seurasi torstain pudotuspeliäkin paikan päällä.

Lehti on tunnetusti demari. Hän kuitenkin muisteli, että nuorukaista kiinnosti aika lailla myös Liberaalinen kansanpuolue.

– Jälkeenpäin olen kiittänyt kädet kyynärpäitä myöten ristissä, etten ruvennut liberaaliksi. SDP on oikea puolueeni. Olen ollut työmies.

Parhaillaan KH:n puheenjohtajaa työllistävät mm. sote-alueneuvottelut. Lehti on keskustellut Euran, Eurajoen ja Säkylän edustajien kanssa.

– Hyvät neuvottelut, Euran kanssa myönteisimmät. He katsovat samalla tavalla 20-30 vuoden päähän, eivätkä elä vain tätä päivää, kuvasi Lehti.

Ensi viikolla Rauma tapaa Laitilan ja sitten Pyhärannan edustajat.

– Säkylän toiveesta istumme alas myös Huittisten kanssa, lisäsi Lehti.

Radio Ramonasssa seuraavaksi to 28.3
Miika Yli-Karro (kesk)