Liiga valmistautuu kauden avaukseen lokakuun alussa – tavoitteena täysi 60 ottelun runkosarja

Liiga vahvistaa kauden alkamisajankohdan ja julkaisee runkosarjan ohjelman juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kuva: Juha Sinisalo

Suomen hallitus tiedotti keskiviikkoiltana kokoontumisrajoitusten purkamisesta kokonaan 1. lokakuuta alkaen siinä tapauksessa, että koronavirustilanne Suomessa ei pahene. Päätös mahdollistaa myös Liiga-kauden 2020-21 aloittamisen lokakuun alusta alkaen.

Liigan tavoitteena on pelata täysi 60 ottelun runkosarja, joka päättyisi maaliskuun 2021 lopussa. Sen jälkeen ohjelmassa olisivat playoffs-pelit toukokuun puoliväliin asti.

Liiga vahvistaa kauden alkamisajankohdan ja julkaisee runkosarjan ohjelman juhannuksen jälkeisellä viikolla. Silloin on selvillä myös kevään 2021 MM-kisojen tarkka ajankohta.

– Olemme helpottuneita ja kiitollisia hallituksen eilisestä päätöksestä, joka mahdollistaa tulevan kauden suunnitelmien eteenpäin viemisen nyt lyhyellä aikavälillä. Suunnitelmia on valmiina useampia, ja työstämme niistä nyt yhdessä seurojen kanssa ohjelman tulevalle kaudelle, Liigan kilpailutoimenjohtaja Arto I. Järvelä kommentoi Liigan verkkosivuilla.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Yhdeksän miljoonan rajapyykki oli jo lähellä – Lukolle kirjattiin kaikkien aikojen suurin liikevaihto

Vain tilaajille Nappia painettiin, muttei vielä pohjaan asti – "Nyt katsotaan, mitä valtionhallinto päättää noista rajoituksista"

Lukko lykkää vielä Pitsiturnauksen lipunmyynnin aloittamista – turnauksen joukkueet julki