Liigan otteluohjelma julki: Lukko pelaa yhden runkosarjaottelun Tallinnassa

Lukko ja Pelicans kohtaavat ensi kaudella Tallinnassa pelattavassa ottelussa. Kuva: Esa Urhonen

Liigan kauden 2019–20 koko otteluohjelma on julkaistu. Lukon osalta runkosarja käynnistyy Porissa perjantaina 13.9. ja ensimmäinen kotiottelu pelataan seuraavana päivänä 14.9. kun vieraaksi saapuu Tampereen Ilves.

Koko otteluohjelma on luettavissa Liigan verkkosivuilla.

Raumalaisittain kauden erikoisuus on Lukon Tallinnassa pelaama runkosarjaottelu, jossa vastaan asettuu Lahden Pelicans.

Liigakiekko on tullut tutuksi Virossa viimeisen kahden kauden aikana, jolloin Pelicans on pelannut yhden kotiotteluistaan Tallinnan Tondiraba Areenalla. Nyt ottelumäärä tuplaantuu, kun mukana Tallinnassa on 25. tammikuuta kaikkiaan neljä joukkuetta.

Päivän ensimmäistä ottelua isännöi SaiPa, joka kohtaa 15.30 alkavassa mittelössä Ilveksen. Toinen kohtaaminen starttaa kello 20, jolloin vastakkain asettuvat Pelicans ja Lukko.

– Kaksi aiempaa tapahtumaa ovat keränneet todella paljon positiivista palautetta niin kannattajilta kuin joukkueilta. Aina on tärkeää kehittää tapahtumaa ja mikä tämän hienompaa kuin saada mukaan lisää joukkueita. Neljän joukkueen ja näiden sidosryhmien myötä Tallinnassa nähdään entistä massiivisempi Suomi-kiekon rantautuminen, mistä varmasti hyötyy markkinoinnillisesti koko Liiga, Pelicansin toimitusjohtaja Tomi-Pekka Kolu kertoo.