Liigapelaajia kahdessa hallissa

Sen lisäksi, että tänään Äijänsuolla Kivikylän Areenassa liigamittelöitsevät Lukko-JYP, voi Äijänsuoltta bongata myös toisesta hallista liigapelaajan, joskin entisen. Nimittäin Rakenna – Sisusta – Asu -messuilla esiintyvä remonttireiska Jorma Piisinen on hänkin pelannut jääkiekon SM-liigaa. Elite Hockey Prospectin mukaan Piisiseltä löytyy kaudelta 1977–78 yksi ottelu Jokerien paidassa. A-junnupelejä on sentään 27.

Samaisilla messuilla on paikalla myös aikanaan kaukalonlaitaäänenä ja -kasvona tutuksi tullut ihodelainen

Laura Ruohola

. Varsinaiset lätkämessut siis...

HHH

Porissa ollaan puuhaamassa muisto-ottelua 25.1.2011 meneHtyneen patalegenda Arto ”Java” Javanaisen muistoksi. Ässien Juniorituki ry järjestää hyväntekeväisyysottelun lauantaina 10. marraskuuta. Isomäen jäähallissa nähdään tositoimissa mm. Veli-Pekka Ketola , Kari Makkonen, Esa Keskinen , Jukka Vilander , Jari Korpisalo , Petri Varis , Risto Jalo , Timo Susi , Tapio Levo , Matt Nickersson , Juhani Tamminen sekä

Lasse Oksanen

.

Legendaarisissa Javanainen – Ketola – Makkonen & Javanainen – Keskinen – Vilander –kentällisissä Arto Javanaisen paikkaa pelaa tämän poika Tomas.

HHH

Lisää uutisia Pohjois-Suomesta. TV:stä tuttukin bilebändi Remix on julkaissut uuden Ässät-biisin. Sen nimi on Isomäen Legenda. Studiossa bändiä on ollut avittamassa koko Ässäin joukkue.

HHH

Taannoiselta liigaristeilyltä tarttui mukaan taasen Tapparan osastolta cd-levy Tappara on terästä, johon on koottu kaikkien Tappara-aiheisten rallien (Mää ja Tapparan mies, Kirves rinnassa, Tribuutti Janne Ojaselle jne.) myös muita, lähinnä pelikatkoilla soitettavia rokkirenkutuksia. Skaalaa on Teräsbetonista Daruden kautta Hanoi Rocksiin ja Lordiin.

Jostain syystä Europe ja Final Countdown ei ole mukana...