Liigatähti sai oman vaatemalliston – Monni auttaa sairaita lapsia

TPS:n konkarihyökkääjä Jonne Virtanen on saanut omaa lempinimeään kantavan vaatemalliston. Kotimaisen Pokkon valmistamat Monni-paidat ovat osa Fabrics reborn -mallistoa, jonka kaikki vaatteet syntyvät eettisesti tehtaiden ylijäämäkankaista.

Yhteistyöprojektin lähtökohtana on Virtasen halu tehdä hyväntekeväisyyttä. Miesten ja lasten vaatteita valmistava Pokko oli hänelle sopiva kumppani, ja kahden lapsen isä on myös Pokkolle osuva sanansaattaja. Ydinideana on kuitenkin hyväntekeväisyys: Viidesosa Monni-vaatteiden myynnistä ohjataan Aamu-säätiölle, jonka tavoitteena on edistää lasten syöpähoitojen kehittämistä.

– Koska olen tavallaan näkyvässä asemassa, tuli mieleen, että voisin tehdä jotain hyvää. Pokkon avulla saatiin tehtyä Monni-paidat, niistä menee hyväntekeväisyyteen 20 prosenttia. Ja on tässä vähän muitakin samanlaisia suunnitelmia vireillä, Virtanen iloitsee.

Kokenut keskushyökkääjä ei ole aikeissa pedata itselleen uutta uraa vaatetehtailijana. Virtanen ei silti peittele tyytyväisyyttään yhteistyön tuloksiin myös esteettisesti.

– Ei tässä mitään uutta Billebeinoa ruveta vetämään. Mutta olen tyytyväinen tyylikkäisiin paitoihin, niissä ei ole mitään ylimääräistä ja ovat hyvälaatuisia. Jos samalla pystytään auttamaan edes vähän sairaita lapsia, se on ihan huikeaa.