Lisää omia poikia ja vieraitakin

Viime viikolla pohdiskeltiin, minkälaiset joukkueet saataisiin kasaan Raumalla ja Porissa, jos liigaporukka koostuisi vain ja ainoastaan niin sanotuista omista pojista. Arvata saattaa, että jokunen nimi jäi tietenkin listoilta erheellisesti poiskin. Lukon osalta ainakin tuli unohdettua nyt Tamin Tovereissa mainiosti pärjäävä hyökkääjä

Ville-Vesa Vainiola

. Ässäin kohdalla unohtui niinkin kova maalivahti kuin

Jussi Rynnäs

. Pahoitteluni.

Muitakin nimiä valveutuneet toimittajatoverit löysivät: Miro Rahkola, Atte Valli, Niklas Stenroos , Kim Virtanen, Niko Palonen , Mikael Ruohomaa ja

Severi Wallin

. He kaikki patamiehiä.

Jos tosiaan Rauman ja Porin äijät lyötäisiin yhteen, niin saataisiin aikamoinen HC Satakunta, tai West Coast Lightning, Olkiluoto Atomics tai Eurajoen Atomit, joita nimiä on pyöritelty monien mielissä.

HHH

Petteri Nummelinin tulosta Lukkoon on juttua riittänyt niin paikallisesti kuin valtakunnankin tasolla. Petun ”petturuus” on herättänyt kauheaa narinaa ainakin Aurajoen rantamilla. Turun Sanomat tiesi kertoa Nummelinin agentin Petteri Lehdon todenneen, että kyllä Nummelin olisi voinut palata Tepsiin 50 000 euroa Lukon tarjousta halvemmalla, mutta ei sentään 100 000 euroa halvemmalla. Kovat ovat summat!

Nummelin ja Lukko ovat lehtitietojen mukaan tehneet suullisen sopimuksen. Koska sitten piirretään nimet pahviin, on eri asia. UR tiedusteli Lukon pomomiehiltä Nummelin-asiasta. Yksi, toimitusjohtaja Timo Rajala , suostui sentään sanomaan jotain, mutta ei silti mitään. Joka kysymykseen Tipi vastasi ”No comments. Tiedotamme, kun on tiedotettavaa.” Ilkikurinen toimittaja kysyi vielä, että ”Tiedätkö, mitä kello on?”. Siihen Rajala vastasi: ”Puoli kuusi.”

Toimittajan mukaan oli pakko testata, ettei Rajalalla ollut jokin nauha luuppina päällä!

HHH

Tiistaisessa Jokerit-pelissä Lukon kannustustanssijat HeartBeat Dancers jatkavat hiljaista protestiaan joraamalla katsomon käytävillä siististi farkuissaan ja keltaisissa nutuissaan.

– Olemme osaltamme hyvin yllättyneitä ja huvittuneita kohua herättäneestä Rebekka Naatuksen blogikirjoituksesta jääkiekkopeleissä tanssivien cheerleadereiden liiasta seksikkyydestä ja jopa seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Olemmekin päättäneet tehdä pienen humoristisen vastaiskun ja oman näkyvän kannanottomme asiaan. Haluamme osoittaa, että ensisijainen tehtävämme jääkiekkopeleissä on tanssia, kannustaa ja luoda tunnelmaa pelitauoilla, eivätkä siihen vaatteet tai paljas pinta vaikuta, kirjoittivat tanssijat.

– Aiomme pukeutua peliin peittäviin vaatteisiin ja näyttää, että tuomme peleihin yhtä lailla energiaa ja tunnelmaa niin pienemmissä kuin peittävimmissäkin vaatteissa. Haluaisimme tuoda oman näkökulmamme julki sekä murskata stereotypioita. Tanssiminen ja cheerleading ovat urheilua ja siinä tulee kuuma, jopa kylmässä jäähallissa. Siksi esimerkiksi sortsit ovat tanssiessa käytännöllisemmät, sopivat paremmin tanssimme tyyliin ja korostavat myös liikkeitä oikein. Vaikka tanssissa ja cheerleadingissa pienet vaatteet ovatkin usein käytössä, ei ilman asennetta, tanssitaitoa ja karismaa pärjää.

Vastaava tempaus oli jo Ässät-pelissä.

– Haluamme toteuttaa tempauksemme hyvässä hengessä ja ketään loukkaamatta. Toivomme sen myös tuovan asiaan erilaista näkökulmaa ja herättävän keskustelua.

HHH

Tepsistä monoa saanut valmentaja Pekka Virta toimii nykyisin Urho-TV:n kommentaattorina. Ässät-pelissä Pekka poikkesi Äijänsuon pressihuoneessa. Mies pahoitti mielensä, kun tarjolla ei ollut muuta kuin kahvia.

– Onpa köyhä seura, kun ei ole edes pullaa tarjolla, valitteli Virta.