Loukkaantumisista toipuneet Eero Elo ja David Nemecek taas Lukon harjoituksissa - myös Ville Heinola heti mukana: "Vielä oli vähän kiekko hukassa"

Ville Heinola myönsi, että aikaero tuntui vielä kropassa maanantain harjoituksissa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Kun Lukko palasi maanantaina maajoukkuetauon jälkeen joukkueharjoituksiin, mukana viiletti jo Winnipeg Jetsin NHL-organisaatiosta lainalle Lukkoon palannut Ville Heinola.

Jets tiedotti perjantai-iltana Heinolan, 18, lainasopimuksesta, ja jo lauantai-illalla mies oli Raumalla.

- Vielä oli vähän kiekko hukassa. Pari päivää kun on ollut pois jäältä ja päälle tulevat vielä aikaerot ja matkustamisen rasituksen, niin onhan se varmasti hetken hakemista, Heinola kertoi.

Heinola oli istutettu samaan puolustajapariin Robin Pressin rinnalle. Hän ei vielä tiennyt, pelaako jo keskiviikkona, kun Lukko kohtaa Jyväskylässä JYPin.

Lukon kokoonpanotilanne näyttää maajoukkuetauon jälkeen hyvältä, sillä harjoituksissa olivat mukana myös loukkaantumisistaan toipuneet puolustaja David Nemecek ja hyökkääjä Eero Elo sekä uusi hankinta Ilkka Heikkinen. 

Lisää aiheesta

Näin Winnipeg Jetsin päävalmentaja ja Ilta-Sanomien tavoittama Ville Heinola itse kommentoivat lainasiirtoa Lukkoon: "Lukko on hänelle todellakin paras paikka"

Lukko saa supervahvistuksen NHL:stä - Ville Heinola palaa Raumalle