LS live: Katso tallenne, miten Iirot menetti voiton viime minuuteilla – Grani haki pisteet Äijänsuolta

Futis on parasta paikan päällä, mutta Länsi-Suomen tilaajat voivat seurata Pallo-Iirojen kotimatsit myös suorana verkossa. Live-lähetysten tallenteita voi katsoa myös jälkikäteen.

| Päivitetty

Pallo-Iirojen kapteeni Elias Ahde on tehnyt tällä kaudella jo neljä maalia Kakkosessa.

Päivitys: Pallo-Iirot menetti johtoasemansa ottelun viime minuuteilla ja joutui pettymään. Grani vei pisteet Raumalta maalein 1-2. Tallenne on katsottavissa alla näkyvästä linkistä.

Ennakko:

Pallo-Iirot kohtaa Kakkosen ottelussa Grankulla IFK:n maanantai-iltana Äijänsuolla. Ottelu alkaa kello 19. Futis on parasta paikan päällä, mutta Länsi-Suomen tilaajat voivat seurata ottelua suorana myös tästä striimistä:

Ottelun selostaa Ari Anteroinen. Kommentaattorina on Iirojen entinen maalivahti Antti Keskitalo, joka muistetaan myös SalBan liigajoukkueen kapteenina salibandyssä.

Iirot voitti kotiavauksessaan Atlantis FC:n maalein 4-0. Kaksi vierasottelua ovat tuottaneet maalin tappion. Koossa raumalaisjoukkueella on siis kolme sarjapistettä.

Granin saldo on samanlainen. Kotonaan Kauniaisissa joukkue voitti Ilves 2:n 2-1. Kaksi vierasottelua ovat päättyneet niukkoihin tappioihin.

Suomen cupissa Iirot meni perjantaina jatkoon voittamalla Sportin Kristinan vieraissa 2-1. Granin tie cupissa päättyi tappioon Gnistanille. Ottelu ratkesi vasta rankkarikisassa.

Sairaslistalla Iiroilta ovat Markus Babb, Arttu Virtanen ja cupin matsissa loukkaantunut Topias Silvennoinen. Aleksi Arvela ja Santeri Tähkä ovat armeijan harmaissa.