Lukas Klok vahvistaa puolustusta myös tulevalla kaudella: "Voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu"

Kuva: Pekka Lehmuskallio

25-vuotias Lukas Klok on solminut Lukon kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Tsekkipuolustaja saapui Raumalle viime kaudella KHL-seura Slovan Bratislavasta.

– Erittäin tärkeä sopimus meille. Klok oli yksi viime kauden tukipilareistamme ja saamme hänet takaisin jatkamaan työtä, joka jäi pikkaisen kesken. Hän näytti tasonsa meille ja pelasi kuten muukin joukkue parantaen koko ajan, urheilujohtaja Kalle Sahlstedt iloitsee.

-– Varsinkin joulun jälkeen pelasi pirun hyvin. Hän on perinteinen all around-pelaaja, joka on hyvä pelin jokaisella osa-alueella. Lisäksi hän on tosi hyvässä kunnossa, mikä mahdollistaa isoja minuutteja. Klokin voi laittaa aina kentälle tietäen, että hyviä asioita tapahtuu.

Klok nousi myös kannattajien suosioon iloisella ja positiivisella luonteellaan ottaen yhteisön kaikki jäsenet huomioon.

– Tämän lisäksi Klok tuo positiivista energiaa joukkueeseen. Hän on joukkueen yksi ilopillereistä ollen paljon äänessä ja aina pilke silmäkulmassa.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukko hakee täydennystä enää puolustukseensa –"Työnimi Lukas Klok puuttuu"

Vain tilaajille Repo katsoo, saisiko saaliiksi KHL-sopimuksen – myös Klokin viisari osoittaa itään, mutta takaportti Lukkoonkin on vielä raollaan

Vain tilaajille Pelikaveri ulkojäiltä – Joosua Lydecken sai Lukon tshekkipakista itselleen läheisen roolimallin

Vain tilaajille Rauma oli Lukas Klokin ykkösvaihtoehto – sai hyvät suositukset entiseltä Lukko-maalivahdilta