LuKi-82 teki vain yhden maalin – "Peli oli alusta asti vaikea"

Luvialaisten taival ringeten SM-sarjam alemmassa jatkosarjassa jatkui tappiolla.

LuKi-82 kärsi neljännen tappionsa ringeten SM-sarjan alemmassa jatkosarjassa lauantaina. Vierasjoukkue Blue Rings Keravalta oli Luvialla vahvempi luvuin 3–1 (2–1, 1–0, 0–0, 0–0).

– Peli oli alusta asti vaikea, emmekä päässeet omalle tasolle. Omasta päästä lähtö ja viivan ylitykset tuottivat vaikeuksia, ja sähellystä oli liikaa, LuKi-82:n puolustaja Lotta Lemmetti kertasi liiton tiedotteessa.

LuKi siirtyi johtoon jo parin minuutin pelin jälkeen, kun Kirsi Pukkila laukoi renkaan maaliin. Blue Rings pääsi kuitenkin myös maalintekoon pian tämän jälkeen. Loppulukemat 3–1 syntyivät jo toisessa erässä.

– Paransimme peliä kahteen viimeiseen erään, ja saimme pidettyä oman pään puhtaana. Hyökkäyksessä emme kuitenkaan onnistuneet tekemään tarvittavia maaleja, LuKi-82:n parhaaksi pelaajaksi valittu Lemmetti sanoi.