Lukko jatkaa tutulla valmentajakolmikolla - Hämäläinen ja Kauvosaari allekirjoittivat jatkosopimukset

Jarkko Kauvosaari toimii Lukon liigajoukkueen apuvalmentajana myös tulevalla kaudella. Kuva: Juha Sinisalo

Erik Hämäläinen ja Jarkko Kauvosaari toimivat myös tulevalla kaudella Lukon liigajoukkueen apuvalmentajina. Molemmat ovat allekirjoittaneet vuoden jatkosopimukset.

Hämäläiselle tuleva kausi on jo seitsemäs liigajoukkueen valmennusryhmässä, Kauvosaarelle puolestaan toinen.

- Olen tietysti iloinen, että seura ja päävalmentaja luottavat jatkossakin jääkiekko-osaamiseeni. Tehtäväni on auttaa ja tukea päävalmentajaa parhaan kykyni mukaan, Hämäläinen kommentoi tiedotteessa.

- Tietysti tulevaisuuteen on itselläkin kovia tavoitteita, mutta nyt mennään tätä hetkeä päivä ja peli kerrallaan. Meillä on isoja tavoitteita tälle kaudelle ja niiden eteen tehdään nyt töitä, Kauvosaari puolestaan sanoo.

Lukon päävalmentajana jatkaa Pekka Virta, jonka kanssa seura teki vuoden jatkosopimuksen. Kaudet 2021-23 Lukkoa valmentaa Marko Virtanen, joka aloittaa ensi kaudella seuran A-nuorten päävalmentajana.

- Näkemykseni ja myös "Peksin" tahto oli, että mennään samalla valmennustiimillä Virran viimeinen kausi. Kolmikko on toiminut erittäin hyvin tänä vuonna yhteen. Silloin kun valmennustiimissä homma sujuu, niin tavoitteena on pitää se kasassa. Tämä oli paras mahdollinen ratkaisu nyt, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt luonnehtii.

- Seuran kannalta olen tyytyväinen tähän ratkaisuun ja nähdäkseni myös koko kolmikko on tyytyväinen, joten silloin on hyvä mennä.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Virta vie vielä vuoden, sitten vetovuoro vaihtuu Virtaselle

Vain tilaajille Pekka Virta tietää, että neljä kautta on jo aika paljon: ”En näe mitään, minkä pitäisi lannistaa”

Vain tilaajille Marko Virtanen teki lokakuussa sopimuksen Lukon kanssa ja tarttui marraskuussa TPS:n ruoriin - "Avoimin kortein tässä on pelattu"