Lukolle vain yksi piste - taas takkiin rankkareilla

Jonne Virtanen tarjoili Olavi Vauhkoselle namupassin Lukon 3-1-maaliin.​
Jonne Virtanen tarjoili Olavi Vauhkoselle namupassin Lukon 3-1-maaliin.​

Lukko hävisi jälleen voittomaalikisan. Tällä kertaa Bluesin Kim Hirschovits taiteili komean maalin rankkarista. Sillä irtosi 3-4-voitto. Lukon kaikki kolme yrittäjää, Teemu Nurmi, Toni Koivisto ja Aaron Gagnon epäonnistuivat.

Lukolle siis vain yksi piste ja Bluesille kaksi. Pistemenetys tuntuu raumalaisittain karvaalta, sillä Lukko johti ottelua kahdella maalilla.

Lukolle voittomaalikisa oli kauden yhdeksäs. Takkiin tuli seitsemännen kerran. Rankkareilla Lukko on ottanut lisäpisteen vain kahdessa ottelussa.

Lukon maaleista ottelussa vastasivat Teemu Nurmi, Aaron Gagnon ja Olavi Vauhkonen. Gagnon yllätti Bluesin maalivahti Eetu Laurikaisen napauttamalla kiekon maalin takaa veskarin suojusten kautta maaliin. Jonne Virtanen kynäili heti perään kiekon kanssa läpi Bluesin puolustuksen ja syötti takatolpalle Vauhkoselle, joka sai maalata tyhjiin.

Bluesin maalintekijät olivat Jari Sailio, Roope Talaja ja Kalle Kaijomaa.

- Intensiivinen peli. Tappelemalla revittiin itsestämme paljon irti, summasi Bluesin päävalmentaja Jyrki Aho.

- Kovaa touhua liigassa pelaaminen. Ei tiedä mikä viikonpäivä on menossa. Tämä on kuin play off -elämää: on vain pelipäivä ja välipäivä. Arvostan pelaajia, sanoi Lukon päävalmentaja Risto Dufva.

Hänen mielestään tasapeli oli oikea lopputulos tiukassa taisteluottelussa.

Ottelua seurasi reilut 3500 katsojaa, mikä on kelpo noteeraus sunnuntaimatsille. Perheteema toi Kivikylän Areenalle normaalia enemmän lapsiperheitä.

Kolmen pisteen voitolla Lukko olisi noussut liigataulukon ykköseksi. Nyt sijoitus ei muuttunut. Lukko on neljäs tasaisessa sarjassa.