Lukko ei sittenkään pelaa vielä lauantaina – CHL-puolivälieräkin muokkaa raumalaisten otteluohjelmaa

Lukko ei matkaa perjantaina JYPin vieraaksi, ja myös lauantain Pelicans-ottelu siirtyy. Kuva: Tiina Mutila

Lukko joutuu koronatapausten vuoksi siirtämään jo toisen liigapelin, sillä lauantain 27.11. Pelicans–Lukko-ottelua ei pelata. Uusi pelipäivä on tiistai 18. tammikuuta.

Tiistaina Lukko tiedotti, että usealla Lukon edustusjoukkueen jäsenellä on todettu koronavirustartunta alkuviikosta. Viranomaispäätöksen myötä kaikki viime viikon vieraspelimatkalle osallistuneet henkilöt on asetettu karanteeniin toistaiseksi.

Koronatartuntojen vuoksi Lukko joutui perumaan keskiviikon CHL-ottelun Bolzanoa vastaan sekä perjantaisen liigakamppailun JYPiä vastaan. JYP–Lukko-pelin uusi pelipäivä on 25. tammikuuta.

Alkuviikosta negatiivisen testituloksen antaneilta henkilöiltä otetaan perjantaina aamulla uudet koronatestit ja mikäli testitulokset ovat yhä negatiivisia, kyseiset henkilöt vapautuvat karanteenista. Lukon mukaan testitulokset varmistuvat kuitenkin vasta perjantai-iltana tai lauantaiaamuna, minkä vuoksi lopullisen rosterin varmistuminen voisi venyä ottelupäivän aamuun.

Pelicansin vastustajaksi lauantain otteluun tulee SaiPa.

– Erittäin suuret kiitokset Pelicansin, SaiPan ja Liigan suuntaan joustavuudesta. Isoa kuvaa katsottaessa on tärkeää, että ottelut saadaan pelattua mahdollisimman hyvin aikataulussaan ja tässä asiassa Liiga-joukkueiden yhteisöllisyys näytti hienosti voimansa, toimitusjohtaja Jukka Kunnas sanoo tiedotteessa.

Lukon selviytyminen CHL:n puolivälieriin tuo myös yhden ottelusiirron. oska CHL:n puolivälierävaiheen toinen osaottelupäivä on 14. joulukuuta, keskiviikkona 15. joulukuuta pelattavaksi merkitty Lukko–JYP toteutuu maanantaina 20. joulukuuta.