Lukko kaatoi Ässät harjoituspelissä

Eetu Koivistoinen, Anrei Hakulinen ja Robin Press viimeistelivät raumalaisten maalit Porin perjantai-illassa.

Koska koronavirustestin tulos näytti negatiivista, Lukko sai syksyn toiseen täysimittaiseen harjoituspeliin mukaan päävalmentajansa Pekka Virran.

Virraton Lukko taipui keskiviikkona Sportille, mutta perjantaina raumalaiset raapivat voiton Ässistä. Isomäen myöhäisillassa lopputulokseksi kirjattiin 1–3 (0–0, 1–1, 0–2).

Lukon maalit viimeistelivät Eetu Koivistoinen, Anrei Hakulinen ja Robin Press.

Ykkössentterinä pelannut Koivistoinen viimeisteli sinikeltaisten tasoituksen toisessa erässä, kun euralaispuolustaja Aleksi Varttinen oli ensin vienyt patapaidat johtoon siniviivalaukauksellaan.

Hakulinen puolestaan ohitti Ässien ruotsalaisveskari Linus Söderströmin pienestä kulmasta kolmannen erän alun ylivoimapelissä. Maali nosti myös Lukon euralaisosaston pisteille, sillä osumaan toisen syöttöpisteen sai maalivahti Oskari Setänen.

Loppunumerot viimeisteli ruotsalaispuolustaja Press, joka laittoi aivan loppuhetkillä pelivälineen tyhjään Ässien maaliin.

Lukko oli muokannut ketjujaan sitten keskiviikon, sillä Koivistoinen pelasi nyt Kristian Pospisilin ja Pavol Skalickyn välissä.

Hakulinen puolestaan hyökkäsi nyt Daniel Audetten ja Toni Koiviston rinnalla ja Aleksi Saarela oli siirtynyt kolmossentteriksi Heikki Liedeksen ja Mikko Petmanin väliin.

Lukon nelosketju taas oli muodossa Linus Nyman–Julius Mattila–Niklas Ylitalo.

Ässät oli valmistautunut ottamaan peliin 1 500 katsojaa, mutta yleisömääräksi ilmoitettiin lopulta 819.