Lukko lainaa nuoria pelaajiaan Mestikseen

Oliver Suni rymisteli viime kaudella Lukon paidassa lupaavasti, mutta tällä kaudella pelit ovat jääneet harmittavan vähiin. Kuva: Kimmo Mäkeläinen

Lukko lainaa pelaajiaan Mestikseen hakemaan pelituntumaa.

Lukko tiedotti, että hyökkääjä Oliver Suni, 20, pelaa torstaina ja perjantaina TuTon paidassa back-to-back-otteluissa Forssan Palloseuraa vastaan.

Suni on Kärppien kasvatti, joka siirtyi Raumalle vuonna 2020 OHL-seura Oshawa Generalsista. Viime kaudella hän pelasi lupaavat 43 liigaottelua (5+5=10), mutta tällä kaudella pelejä on kertynyt vasta seitsemän.

Suni on ollut enemmän tai vähemmän sivussa jo harjoituskaudesta lähtien, mutta tarkkaa syytä Lukko ei ole kertonut. Varsinaisesti loukkaantuneiden kirjoissa mies ei ole ollut.

A-nuorissa torjunut Juuso Helomaa puolestaan lähtee Kokkolaan. Hermes kertoi 11. tammikuuta asti kestävästä lainasopimuksesta Facebook-sivuillaan.

Helomaa siirtyi Ässistä Lukkoon vuonna 2021. Viime kevään mestarivahti on torjunut A-nuorten SM-sarjassa tällä kaudella 22 ottelua torjuntaprosentilla 89,6 ja päästettyjen maalien keskiarvolla 2.12.

Hermeksessä hän kävi aiemmin syksyllä pelaamassa jo kaksi ottelua (87,0/4.68).

Lisää aiheesta

Lukon urheilujohtajalta huojentavia uutisia maajoukkuepelin kesken jättäneestä tähtipuolustajasta