Lukko lykkää vielä Pitsiturnauksen lipunmyynnin aloittamista – turnauksen joukkueet julki

Tänä vuonna ensimmäinen Pitsiturnauksen ottelu pelataan jo ennen aamuyhdeksää. Arkistokuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman Lukko on yhä aikeissa järjestää elokuisen Pitsiturnauksen 7.8. Lipunmyyntiä yleisölle ei tapahtumaan kuitenkaan vielä aloiteta.

– Suomen hallituksen esittämät rajoitukset elokuussa järjestettävien tapahtumien osalta ovat toistaiseksi sen verran epävarmoja, että lipunmyynnin aloitusta lykätään vielä toistaiseksi, seura perustelee verkkosivuillaan.

Turnauksen alkulohkot ja otteluohjelma ovat kuitenkin jo nyt selvillä. Arvonnassa A-lohkoon sijoittuivat Lukko, Ässät ja Sport. B-lohkossa toisistaan ottavat mittaa Tappara, HIFK ja TPS.

Turnuksen otteluohjelma uudistuu yhdellä lisäottelulla, jossa kummankin lohkon viimeiseksi sijoittunut joukkue ottavat mittaa toisistaan ennen välierien käynnistymistä. Tästä johtuen aikataulua on hieman muokattu aiemmin totutusta rytmistä.

Turnauksen ensimmäinen ottelu alkaa jo kello 8.45 ja loppuottelu pelataan kello 20.15. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukko pystyy päättämään Pitsiturnauksen järjestämisestä lyhyelläkin varoitusajalla – tuotto elintärkeä ensi kauden pelaajabudjetille

Vain tilaajille Elokuun tapahtumajärjestäjät ihmeissään: "Meillä olisi kaikki valmiina lipunmyynnin aloittamiseen, mutta mikä tässä tilanteessa on oikea ratkaisu?"