Lukko menetti kaksi pistettä Kärpille

Lukko oli ottamassa kauden kolmatta voittoaan liigakärki Kärpistä, mutta lopussa oululaiset kirivät tasoihin ja jatkoajalla ohi 1-2-tuloksella.

- Valitettavasti meillä on vaihe, että kolmannessa erässä olemme voiton syrjässä kiinni, mutta emme pysty sitä vääntämään, summasi Lukon valmentaja Juha Vuori.

Hienon ottelun pelannut Olavi Vauhkonen vei Lukon johtoon toisessa erässä, kun Kärppien puolustaja Arto Laatikainen menetti kiekon oman maalinsa edessä.

Kärppien tasoituksen teki Ryan Glenn, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä enää reilut kaksi minuuttia. Jatkoajalla Ari Vallinin laukaus muutti suuntaa ja yllätti lukkovahti Ryan Zapolskin. Näin Lukon kovasta taistelusta jäi palkaksi vain yksi piste.

- Työ palkittiin, saatiin ansaittu tasoitus. Meillä oli tilastojemme mukaan pari tekopaikkaa enemmän, sanoi Kärppien päävalmentaja Lauri Marjamäki.

Hän piti peliä laadukkaana. Kivikylän Areenan jäällä nähtiin pudotuspelityyppistä jääkiekkoa: tarkkaa ja taktista pelaamista.

Illan tasalukumies: Lukon Filip Riska pelasi 400. liigaottelunsa.

Läheltä liippasi: Lukolla oli hyviä tilaisuuksia varmistaa voitto. Olli Sipiläinen pääsi läpi toisen erän lopussa ja Jesse Virtanen latasi tolppaan kolmannessa erässä.

.