Lukko nöyryytti JYPiä

JYP koki tämän liigakauden isoimman nöyryytyksen kotijäällään, kun Lukko löylytti lauantaina jyväskyläläisiä rökälenumeroin. Raumalaisten viides peräkkäinen voitto Liigassa irtosi erinomaisen esityksen päätteeksi lukemin 6–1.


Alkutahdit Lukon hurjalle rynnistykselle iski joukkueen nelosketju, kun Erik Riska ja Olli Sipiläinen veivät vieraat avauserässä kahden maalin johtoon. Lepsusti läpi ottelun pelanneen JYPin selkäranka katkesikin jo avauserässä, ja lopulta Lukko marssi helposti ansaittuun voittoon.


– Meillä oli hyvä energinen päivä, ja sitä kautta pystyimme yllättävänkin tehokkaasti ensimmäisessä erässä viimeistelemään. Jaksettiin pitää peli paketissa sen jälkeenkin. Oli niin kuin meidän päivä, Lukko-luotsi Risto Dufva sanoi.


– Tänään meiltä ei onnistunut mikään. Karmaiseva alku ja ensimmäinen erä. Joka kerta kun tehtiin virhe, niin omissa soi, JYP-kollega Marko Virtanen sanoi.


Voitto oli Lukolle tärkeä, sillä sen myötä sarjakolmonen vahvisti asemiaan kamppailussa pudotuspelien kotiedusta. JYPille tappio oli kolmas peräkkäinen.