Lukko pani pakkiparit uusiksi

Lukon päävalmentaja Risto Dufva oli edelleen pois joukkueen jääharjoituksista. Valmennus on kuitenkin rukannut kokoonpanoja.


Pakkiparit ovat pysyneet muuttumattomina alkukauden ajan viidestä tappiosta huolimatta. Torstaina HIFK:ta vastaan askissa lienee uusia yhdistelmiä.


Niin sanottu ykköspakkipari Tommi Kovanen–Ryan Caldwell on ollut vaikeuksissa, ja nyt kaksikko on hajautettu erilleen. Kovanen on siirretty Otto Honkaheimon ja Caldwell Harri Tikkasen pariksi.


– Ei pakkiparin vaihto sinänsä muuta mitään, mutta saa nähdä, tuleeko ylivoimaa. Alkukaudella sitä ei ole tullut, Tikkanen tuumi päivätreenien jälkeen.


Anssi Rantanen on katsellut alkukauden pelejä katsomossa, mutta nyt hän nousemassa mukaan. Treeneissä Rantanen peruutteli Matt Generousin parina.


Arttu Ilomäki on niin ikään palautettu pelaaviin ketjuihin. Ilomäki on sijoitettu Kimmo Koskenkorvan ja Charles Bertandin keskelle.


– Tunnelma pukukopissa on pysynyt tappioista huolimatta hyvänä, mutta se ei riitä. Iloisuus pitää saada siirrettyä jäälle, Tikkanen tuumi.


Onko Lukon pelisysteemissä joku vikana?


– Ei. Risto on näyttänyt, että tämä systeemi on tuonut tulosta kymmenen viime vuoden aikana. Se parituntinen askissa kuitenkin ratkaisee.


Tikkanen manaili, että Lukko on menettänyt liikaa kiekkoja.


– Tässä on kuitenkin 55 peliä vielä jäljellä, kokenut puolustaja muistutti.