Lukko pitsiturnauksen voittoon toista kertaa peräkkäin

Täysi halli todisti viidettä pitsiturnausfinaalia Lukon ja Ässien välillä. Kamppailusta oli lupa odottaa tasaväkistä ja sitä siitä myös tuli. Ottelussa nähtiin myös muutama nahina, mutta sen suurempia myllyjä ei kuitenkaan nähty. Tunteet kuohahtivat varsinkin Ässien Marttisen kolattua Mikkolan ruman näköisesti laitaa vasten toisen erän puolivälissä.

Lukko aloitti unelmafinaalin hyvin ja siirtyi ylivoimalla johtoon jo toisella minuutilla. Maalin pääsi iskemään Aleksi Saarela aivan maalin edestä. Ässät kuittasi avauserän puolivälissä myös ylivoimalla, kun Eero Elo sivalsi rannarin tarkasti rysään. Molemmilla joukkueilla oli paikkoja myös lisäosumien tekoon, mutta enempää maaleja ei avauserässä kuitenkaan nähty.

Toisessa erässä maalinteon aloitti Lukko, kun Nummelin näytti niitä kykyjä mistä hänet parhaiten tunnetaan, syöttämällä Koiviston läpiajoon. Koivisto ei erehtynyt, vaan iski kiekon varmuudella pataverkkoon. Ässillä oli oma paikkansa kuittiin, kun Mika Niemi pääsi tykittämään vapaasti, mutta luja veto osui maalin ristikkoon.

Ässät painoi rajusti päälle toisen erän loppupuoliskon, mutta tuloksetta. Lukon puolustus pelasi hyvin ja maalilla mainiosti torjunut Zapolski piti huolen lopusta.

Tämä oli kaikkiaan seitsemäs pitsiturnausvoitto Lukolle.

Maalit:

1-0 Saarela YV (Uusikartano)

1-1 Elo YV (Uusitalo, Niemi)

2-1 Koivisto YV (Nummelin)

Lukon kentälliset:

Zapolski

Ahtola - Zalewski - Koivisto

Generous - Nummelin

Tukonen - Jasu - Sipiläinen

Tommila - Tikkanen

Vahalahti - Uusikartano - Saarela

Mikkola - Honkaheimo

F. Riska - Kauvosaari - Kangasmäki