A-nuorten mestaruus on katkolla Lukolle keskiviikkona Raumalla – avausfinaalin jatkoaikaratkaisija arveli, että pudotuspeleissä palvellut puku ei selviäisi mestaruusjuhlista: "Jotain isoa ollaan tekemässä"

Lukko on voiton päässä A-nuorten mestaruudesta. Kuva: Elmeri Elo/AOP

Lukko on pelannut A-nuorten SM-sarjan pudotuspeleissä 11 päivään kuusi jääkiekko-ottelua, kaksi jatkoaikaa ja tehnyt kaksi reissua Ouluun, joista vieläpä toiseen turhaan. Siitä huolimatta joukkueen tahti näyttää vain kiihtyvän.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Marko Virtanen ei halua ottaa kunniaa Lukon A:n menestyksestä: "Mulla on sanonta, että kukaan ei pärjää huonolla hevosella"

Vain tilaajille Kalle Ervasti näytti toteen sen, mitä hän kevään säbäpeleissä lupasi – "Aika huikea fiilis, ei sitä oikein vielä ymmärräkään"

Vain tilaajille Lukon A koukkasi Oulun kautta, mutta puristi finaalipaikan katkolle – "Eiköhän me mennä päätyyn asti"

Vain tilaajille Jukurit piti Lukon A:ta tiukilla pudotuspeliavauksessa, mutta raumalaiset repivät lopussa selvän eron – "Huikea peli, kunnon playoff-lätkää"

Vain tilaajille Aluehallintoviraston päätös pisti A-nuorten välierät uusiksi – Lukko vetäytyi Oulussa alkulämmöistä bussiin ja rullaa Raumalle pelaamaan Tapparaa vastaan

Vain tilaajille Lukko rynni mitalipeleihin A-nuorten SM-sarjassa! – yksi ratkaisijoista on ollut kuukausitolkulla kiinni armeijassa: "Maistuu maistuu"