Lukko taistelee koronaviruksen vaikutuksia vastaan myöhemmin järjestettävällä mysteeritapahtumalla

Keväällä 2018 Lukko järjesti yleisötilaisuuden, jossa kannattajilla oli mahdollisuus purkaa kautta seurajohdon kanssa. Kuva: Pekka Lehmuskallio

Rauman Lukko tiedottaa nettisivuillaan uudesta P*ck Korona! -kampanjasta. Sen myötä Lukko on ideoinut uusia tapoja, joilla tukea seuraa. 

Lukko Oy:n toimitusjohtaja Timo Rajala kertoi aiemmin Länsi-Suomen haastattelussa, että koronaviruksen katkaiseman liigakauden ja seuran yhteistyökumppanien epävarman tilanteen takia Lukonkin talous on haastavan tilanteen edessä.

Lukon ravintolatoiminnan kotiinkuljetuksen ja tuotemyynnin lisäksi seura tiedottaa mielenkiintoisesta tapahtumasta. P*ck Koronan nimeä kantava mysteeritapahtuma järjestetään tulevaisuudessa, mutta kovin paljon tarkkaa tietoa siitä ei vielä ole. 

Lukko osaa kertoa, että tulevaan tapahtumaan osallistuu seuran ensi kauden liigajoukkue, VIP-lipun ostajille tarjolla on ruokailu ja tapahtuma järjestetään Raumalla. 

Sen sijaan seura listaa, ettei osaa kertoa, ohjelmasta, esiintyjistä tai mahdollisesti tapahtumassa julkaistavista pelaajasopimuksista. 

Lukko myy tapahtumaan 99 euron hintaisia VIP-lippuja, 49 euron peruslippuja ja 9 euron tukilippuja, jotka eivät oikeuta sisäänpääsyyn. 

Lukko pyytää myös sosiaalisessa mediassa kannattajiltaan toiveita, mitä tapahtuman ohjelman pitäisi sisältää. 

Kun lähes kaikki urheilu on vetäytynyt koronaviruksen takia tauolle, monet muutkin urheiluseurat elävät vaikeita aikoja ja tarvitsevat tukea yhteisöltään.

Esimerkiksi jalkapalloseura Pallo-Iirot yrittää taata harrastusmahdollisuudet junioreille pandemian jälkeenkin kysymällä tukijoita mukaan seuran Kultaklubiin 100 euron minimisummalla. 

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukon hallitus viikonloppuna kipeiden asioiden äärellä – Timo Rajala: ”Todella haastavan tilanteen edessä ollaan”