Lukko taisteli voiton Jyväskylästä

Jyväskylän kiekkoylpeys JYP koki jo neljännen perättäisen tappion jääkiekon Liigassa, kun Rauman Lukko kellisti hurrikaaninutut vieraskaukalossa maalein 2–1.


JYP on töpeksinyt pelinsä jo monta kertaa heti ottelun alunsa ja niin tälläkin kertaa. Lukko tarvitsi taiston voittoon vain kuusi minuuttia, kun Ville Vahalahti rokotti keskisuomalaisia kahdesti.


Sen jälkeen ote kääntyi koko ajan enemmän kotijoukkueelle. JYP loi toisessa ja kolmannessa erässä ison määrän maalipaikkoja, mutta kiekon verkkoon sai ainoastaan Miika Lahti ylivoimalla. Lukko puolusti maalinedustan tiukasti, ja Ryan Zapolski loisti maalilla 43 torjunnallaan.


– Tällä kertaa 55 minuuttia hyvää peliä ei riittänyt, kun viisi ensimmäistä pelaa miten sattuu. Teemana oli ottelun alku, mutta se ei auttanut. En tiedä, onko se Murphyn laki vai mikä, JYP-luotsi Marko Virtanen pohdiskeli.


– Aikamoisen taistelun kautta voitto tuli, mutta niin se pitää tullakin. Muuten se voitto ei tunnu missään. Onni oli meidän puolella ja niin myös erittäin hyvä maalivahti.