Lukko tekee harrastamisen aloittamisesta maksutonta - "Tämä on Lukko-perheeltä suuri ja hieno päätös"

Lukko haluaa madaltaa kynnystä jääurheilun aloittamiseen. Kuva: Juha Sinisalo

Lukko tekee merkittäviä siirtoja turvatakseen laadukkaan pelaajatuotannon myös jatkossa, kun ikäluokat pienenevät merkittävästi nykyisestä.

Yksi niistä on harrastuksen aloittamisen muuttaminen maksuttomaksi. Lukko tarjoaa jatkossa maksuttoman osallistumisen Leijona-kiekkokouluun sekä tyttökiekko- ja ringettekouluihin jatkuen aina ensimmäiseen ikäkausijoukkueeseen asti.

–Tämä on Lukko-perheeltä suuri ja hieno päätös, jolla haluamme varmistaa jokaisen lapsen pääsyn hienon harrastuksen pariin. Lukossa ja taustalla olevassa konsernissa edelläkävijän rooli on resurssien myötä vaade, joka pitää täyttää niin urheilussa, liiketoimissa kuin kabineteissakin, Raumalaiskiekkoilun Tuki ry:n puheenjohtaja Rafael Eerola linjaa tiedotteessa.

Lukko on myös palkannut uusia tekijöitä huolehtimaan junioripelaajistaan. Lukko ry on palkannut seuratyöntekijäksi Sami Piilikankaan, joka tulee huolehtimaan Lukon sateenvarjoseurojen valmennuksen laadun kehittämisestä sekä harrastajamäärien lisäämisestä yhdessä taitovalmentaja Antti Saarisen kanssa.

Lisäksi Lukko on palkannut maalivahtivalmentajakseen Petri Vehasen, joka ryhtyy seuran maalivahtivalmentajaksi C2- ja B-ikäluokissa. Lisäksi Vehanen vastaa A-junioreiden ja Lukko-akatemian maalivahtivalmennuksesta.

Uutena kohennuksena olosuhteisiin Lukko rakennutti Lähdepellon TukiAreenan kylkeen uuden laukaisuhallin, joka vihittiin käyttöön keskiviikkona.

Se sai sponsorinimekseen Super Areena, sillä Lukko solmi uuden tekniikka- ja laukaisuhallin nimestä sopimuksen K-Supermarket Arenan kanssa.