Lukko tykitti laajalla rintamalla TPS:n kumoon

Lukko ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella Liigassa jo kuudesti, ja vain kertaalleen voitto on mennyt turkulaisille.

Lukko ja TPS ovat kohdanneet tällä kaudella Liigassa jo kuudesti, ja vain kertaalleen voitto on mennyt turkulaisille. Lukko otti viidennen TPS-voittonsa lauantaina lukemin 6–3.

– En tiedä, miksi TPS sopii meille, ja vaikka tietäisinkin, en paljastaisi, naurahti Lukon Julius Mattila pelin jälkeen.

– Meille on osunut ne hyvät pelit heitä vastaan.

Ottelu ratkesi jo avauserässä, kun Topias Haapasen onnistuneen rangaistuslaukauksen jälkeen Lukko yllätti entisen mestarimaalivahtinsa Lassi Lehtisen peräti neljästi.

Tämä riitti Lehtiselle, ja toiseen erään Tepsin maalille luisteli Eetu Anttila. Hänkin antautui päätöserässä kerran, ja viimeisen Lukko-maalin teki Tarmo Reunanen tyhjiin.

Lukon niin sanotun tulosyksikön pelaajat löysivät jyvän pitkästä aikaa. Mattila ja Anrei Hakulinen tehoilivat pisteet 1+3, Thomas Gregoire 1+2. Josh Kestner ja Reunanen kirjasivat tehot 1+1. Tepsin tehokkain oli Lauri Korpikoski pistein 1+1.

– Eka erä oli meiltä hyvä ja tuli onnistumisia. Sekin lämmittää, että tänään saatiin kaksi ylivoimaosumaa, iloitsi Mattila.