Lukko väänsi pyristelleen Pelicansin ohi päätöserässä – oma kasvatti kuritti lahtelaisia

Lukko voitti avainpelaajistaan tyhjennetyn Pelicansin 3–2 (1–2, 0–0, 2–0). Sebastian Repo iski voittomaalin.

Lukko nujersi urheasti taistelleen Pelicansin perjantai-illan liigakamppailussa Raumalla luvuin 3–2 (1–2, 0–0, 2–0).

Linus Nyman vei Lukon avauserässä 1–0-johtoon Robin Pressin ja Sebastian Revon syötöistä, mutta tyhjennysmyynnin jäljiltä nuorekkaalla joukkueella liikkeellä ollut Pelicans ei luovuttanut helpolla. Roope Elimäki iski tasavajaalla kaksi maalia 43 sekunnin sisään ja vei lahtelaiset johtoon.

Pelicans piti johtoasemansa kolmannen erän alkuhetkille saakka. Sitten iski Lukko kahdesti reiluun minuuttiin. Ensin Vili Laitinen pommitti siniviivalämärillä Lukon tasoihin. Syöttöpisteet maaliin ansaitsivat Roni Sevänen ja Eetu Koivistoinen.

Seuraavaksi maalinteossa onnistui Pelicans-kasvatti Sebastian Repo, joka pelasi tilanteen loppuun maalin edessä ja siirsi kiekon hienosti pelanneen maalivahti Atte Tolvasen taakse. Syöttäjinä olivat Laitinen ja Pathrik Westerholm.