Lukko vahvisti: Jukuri Raumalle maalivahdiksi

Jukuri torjui viime kaudella kahdeksassa Jokerien KHL-ottelussa, mutta pelasi enimmäkseen Mestistä Kiekko-Vantaassa.

Rauman Lukko vahvistaa Länsi-Suomen aiemmin uutisoiman siirron: maalivahti Samuel Jukuri tulee Raumalle. Sopimuksen pituus on 2+1 vuotta.

Jukuri torjui viime kaudella kahdeksassa Jokerien KHL-ottelussa, mutta pelasi enimmäkseen Mestistä Kiekko-Vantaassa.

Liigassa hän ei ole vielä pelannut. Kärppien liigarinkiin hän kuului kaudella 2013-2014. Läpimurroksi voi katsoa kauden Tanskan liigassa, mikä tuo mieleen Petri Vehasen. Lukkokasvatti oli ensi kertaa ykkösvahtina Norjan liigassa.

- Olin todella otettu, että Lukko osoitti kiinnostusta minua kohtaan. Sain sellaisen kuvan, että he oikeasti halusivat minut tänne. Olen kuullut organisaatiosta paljon hyvää ja että täällä tehdään asiat viimeisen päälle. Uskon, että Lukko tarjoaa minulle kaikki mahdollisuudet kehittyä paremmaksi maalivahdiksi, Jukuri sanoo Lukon tiedotteessa.

Hän kertoo panneensa vaimonsa kanssa merkille miten paljon Lukon lippuja ja pelipaitoja Raumalla näkyy.

-  Ei ole muualla tämmöistä tullut vastaan.

Lukon maalivahtivalmentaja Mikael Vuorio arvioi uutta miestä näin:

- Viime kauden pelien perusteella meillä on hyvä näkemys, mitä tuleman pitää. KHL-pelejä seuratessa pisti silmään Jukurin rauhallisuus, luistelutaito ja perustekniikoiden varmuus. Ne ovat ominaisuuksia, joita me toivomme Lukon maalivahdeissa näkyvänkin. Rauhallisuus tolppien välissä luo myös luottamusta koko joukkueeseen.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukon urheilujohtaja vakuuttaa: "Meillä on hemmetin hyvä joukkue myös ensi kaudella" – Länsi-Suomen tietojen mukaan kaksi hankintaa ja jatkosopimusta on selvillä