Lukko vahvisti: Setänen jatkaa raumalaisjoukkueen maalilla - "Iloinen veikko, joka on aina äänessä"

Oskari Setänen pelaa hyvää kautta Lukon maalivahtina.

Lukko tiedotti aamulla, että Oskari Setänen, 25, jatkaa raumalaisjoukkueen maalivahtina myös ensi kaudella.

- Ensinnäkin loistavat fiilikset tällä hetkellä. Mulla oli tosi iso halu jatkaa täällä. Joukkue on menossa hyvään suuntaan ja pelaamme pudotuspelejä tällä kaudella, niin minkä takia kukaan urallaan eteenpäin haluava pelaaja haluaisi sellaisesta joukkueesta pois, Setänen sanoo Lukon tiedotteessa.

Setänen on pelannut tällä kaudella 28 ottelussa ja hänen torjuntaprosenttinsa on 91,5.

Lukon toinen maalivahti, A-maajoukkueessa hiljattain debytoinut Lassi Lehtinen, on torjunut 28 ottelussa. Lehtisen prosentti on 91,8. Hänellä ei ole jatkosopimusta Lukon kanssa.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo Setäsen ansainneen sopimuksensa.

- Kokemuksestaan huolimatta kyseessä on vielä nuori maalivahti ja uskomme, että parhaat vuodet ovat vielä edessä. Tällä kaudella selkein kehitys on tapahtunut siinä, että hyvän ja huonon päivän ero on ollut selkeästi pienempi kuin esimerkiksi viime kaudella. Setänen on löytänyt varmuutta ja on voittanut meille pelejä. En muista yhtäkään peliä, että hänen vuokseen oltaisiin hävitty, Sahlstedt toteaa.

- Pelillisen panoksen lisäksi Oskarihan on ihan huipputyyppi. Iloinen veikko, joka on aina äänessä kopissa ja hemmetin hyvätuulinen sekä sosiaalinen persoona. Hengenluojana vailla vertaa ja jopa vähän epätyypillinen maalivahtipersoona. Tuollainen tyyppi pukukopissa on aina tosi arvokas.

Lisää aiheesta

Vain tilaajille Lukon urheilujohtaja kuittaa Ilta-Sanomien uutisen Oskari Setäsen jatkosta: "Juttuja tehdään – välillä ne osuvat, välillä eivät"