Lukko vei Hegemonia-päivän – Robin Press veivasi ratkaisun

Toista kertaa järjestetyssä seurojen kamppailussa oli raumalaisten vuoro juhlia.

Lukko voitti lauantaina pelatun Hegemonia-päivän Ässiä vastaan pistein 10–8. Toista kertaa järjestetty seurojen taistelu oli tiukka, ja se ratkesi vasta liigajoukkueiden kamppailussa.

Ässät näytti olevan menossa kolmannessa erässä 3–1-tilanteessa liigajoukkueiden pelin ja koko Hegemonian voittoon, mutta sinikeltaiset taistelivat viime hetkillä.

Ensin Roni Sevänen iski Lukolle 3–2-osuman Eero Elon ja Vili Laitisen syötöstä.

Tasoituksen iski Vili Sopanen kaksi minuuttia ennen kolmannen erän päätöstä. Hän pääsi nostamaan Heikki Liedeksen ampuman kiekon maalin kulmalta ohi Ässien maalissa pelanneen Daniil Tarasovin.

Jatkoajan jälkeen ratkaisua haettiin voittomaalikilpailusta. Kisassa edettiin ilman maaleja peräti seitsemänteen pariin, kunnes Robin Press veivasi Lukolle voiton.

Lukon kapteeni Tapio Laakso pääsi pokkaamaan toisen kerran pelatun Hegemonian voittopystin.

Toisen kerran pelatun Hegemonia-päivän tulos: Ässät–Lukko 8–10.A-nuoret: 5–7Easy Hockey: Ässät voittiSpecial Hockey: Ässät voittiLiiga: 3–4 VLF1-juniorit: Ei huomioitu pistelaskussa.Tytöt: 4–3C2-nuoret: 3–6B-nuoret: 2–5