Lukkopuolustajat ulkomaille, Tapani kiertää Suomea

Siinä missä Rauman Lukon liigajoukkue piipahti alkuviikosta Barcelonassa, puolustajat Janne Niskala ja Mikko Kousa valmistautuivat jo maajoukkuetehtäviin. He pelaavat Leijonissa perjantaina ja sunnuntaina maaottelut Ruotsia vastaan länsinaapurin maaperällä.

Lukon puolustajista maajoukkueen matkaan ulkomaille lähti myös Jani Kluuskeri. Kluuskeri matkusti U17-joukkueen mukana Venäjälle viiden maan turnaukseen. Suomi aloitti pelit jo tiistaina ja keskiviikkona tappioilla Venäjälle (0-5) ja Ruotsille (3-6).

Naisten maajoukkue puolestaan kiertää Suomea. Naisleijonat pelaa torstaina Hollolassa Venäjää, perjantaina Mikkelissä Ruotsia ja lauantaina Mäntsälässä Saksaa vastaan. Joukkueeseen valittiin mukaan HPK:n laitilalaishyökkääjä Susanna Tapani.

Juuso Niemisen luotsaama U16-maajoukkue pelaa myös kotijäällä. Suomi kohtaa 6.-8. helmikuuta Riihimäellä ja Hämeenlinnassa järjestettävässä neljän maan turnauksessa Tshekin, Venäjän ja Ruotsin. Joukkueessa ovat mukana Lukosta maalivahti Lassi Lehtinen ja puolustaja Oskari Seppälä.