Lukolla ja Ässillä loukkaantumishuolia

Lukko nappasi perjantain ja lauantain tasausotteluista Ässiä vastaan neljä pistettä, mutta maksoi niistä myös kovaa hintaa. Perjantain ottelussa raumalaisjoukkue menetti puolustaja Harri Tikkasen ja lauantaina ykkössentteri Aaron Gagnonin.

Molemmat loukkaantuivat ja menevät maanantaina tarkempiin tutkimuksiin. Varsinkin sentterit alkavat käydä Lukolta vähiin. Henrik Koiviston siirryttyä Sportiin Lukolla on riveissään yksi puhdas sentteri: Eetu Koski.

- Meidän täytyy olla tilanteeseen valmiita. Uskon, että kaikki tehdään sen eteen, että olisimme valmiita. Se on kuitenkin fakta, että toinen loukkaantui ja toinen lähti, Juha Vuori totesi viitaten tulosyksiköiden keskushyökkääjiin.

Vuori toimi paikallisotteluissa Lukon päävalmentajana, sillä Risto Dufva on sivussa urheiluvamman takia.

Ässiltä ulkomaalaispelaajat Jake Hanssen ja Michael Ryan ovat olleet sivussa jo jonkin aikaa, mutta ykkösketjun laitureiden Sami Lähteenmäen ja Eero Elon vammat ovat tuoreempia. Elo ei pelannut kummassakaan paikallispelissä, Lähteenmäki loukkaantui perjantaina.

- Maanantaina tiedämme heidän tilanteestaan lisää. Sami käy magneettikuvauksissa ja Eero Helsingissä erikoislääkärin luona. Molempien loppukauden kohdalla on aika iso uhkakuva, Ässien päävalmentaja Pekka Rautakallio kertoi Satakunnan Kansalle.

Rautakallion mukaan myös jenkkipuolustaja Garrett Staffordilla oli pieni vamma, minkä takia mies polki Raumalla koko ottelun ajan kuntopyörää seitsemäntenä puolustajana.