Lukolla vahva edustus nuorten maajoukkueissa

Helmikuun alkuviikot ovat maajoukkueturnauksien aikaa. Vaikka Ruotsin EHT-turnaukseen matkaavaan Leijona-ryhmään ei mahtunut yhtään lukkolaista, nuorten maajoukkueryhmistä edustus on sitäkin vahvempaa.

Maalivahti Oskari Setänen tekee paluun maajoukkuepaitaan, kun Pikkuleijonat matkaavat viiden maan turnaukseen Tsekkiin. Mukana Lukosta on myös hyökkääjä Joni Nikko. Katso koko joukkue täältä.

Molemmat ovat toipuneet pelikuntoon polvileikkauksista. Ainakaan Setäselle kutsu ei kolahtanut täytenä yllätyksenä.

- Loukkaantumisen jälkeen kutsua ei ole tullut, eikä maailmani kaadu, vaikka sellaista ei tulisi tällä kaudellakaan. Toisaalta pelit ovat menneet hyvin, ja sellainen pieni jännitys maajoukkueen suhteen on olemassa.

- Saa nähdä, olenko mukana. Tavoitteena on kuitenkin kilpailla paikasta nuorten maajoukkueeseen viimeistään ensi kaudella, Setänen totesi Leijonat.fin haastattelussa viime viikolla.

Pieni jännitys on päällä myös alle kaksikymppisten päävalmentaja Harri Rindelillä.

- Odotan mielenkiinnolla myös Lukon maalivahdin Oskari Setäsen otteita. Hän on saanut olla pitkästä aikaa terveenä ja on pelannut erittäin hyvin, Rindell kehui Leijonat.fille.

Alle 18-vuotiaiden Ruotsiin matkaavassa joukkueessa on mukana puolustaja Jimi Kuronen. Katso koko joukkue täältä.

Alle 17-vuotiaat pelaavat viiden maan kotiturnauksen Järvenpäässä ja Kellokoskella. Lukosta mukaan nimettiin hyökkääjä Aleksi Saarela. Katso koko joukkue täältä.

Alle 16-vuotiaiden kanssa Venäjälle neljän maan turnaukseen lentää puolestaan lukkohyökkääjä Jouka Juhola. Katso koko joukkue täältä.

Kaikki pelaajat ovat edustaneet Suomea nuorten maajoukkuetasolla aikaisemminkin.