Lukolle jatkoaikatappio

Lukon ja JYPin välinen matsi eteni aina jatkoajalle asti, jossa ratkaisijaksi nousi Markus Poukkula iskemällä JYPin lisäpisteeseen ja tekemällä loppulukemiksi 1-2. Hiukan tuuriakin oli matkassa mukana, sillä Marko Kauppisen viivakuti kimposi Poukkulan varusteista sisään.

Avauserä meni hienokseltaan Lukon hallinnassa ja Lukko onnistuikin iskemään ensimmäisen maalin. Toni Koivisto löysi upealla passilla maalin eteen unohdetun Olavi Vauhkosen, eikä Vauhkonen erehtynyt saamastaan paikasta. Useampaankin maaliin oli paikkoja, mutta JYPin maalilla torjunut Sami Rajaniemi pelasi mainion ottelun ja esti loput yritykset.

- Ottelun alku oli meidän ja avauserän jälkeinen johto oli ansaittu. Jatkoajalle päästiin, mutta nyt meni onnenkantamoinen sisään. Peli-ilmeeseen olen tyytyväinen. Ei muuta kuin raketit ilmaan ja uusia juonia keksimään, tiivisti Risto Dufva illan antia.

Toiseen erään vierasjoukkue tuli uudella tempolla. Lukko oli jatkuvasti vaikeuksissa omassa päädyssään ja varsinkin Eric Perrinin johtama ykkösketju sai aikaan useita vaarallisia tilanteita. Rynnistys palkittiin lopulta ansaitusti, kun Miika Lahti antoi hienon poikittaissyötön Juuso Pullille, jonka tarkka kuti upposi yläkulmaan. Miehen tuuletuksista näki, että maali maistui.

- Peli oli hyvävauhtinen ja mitä pidemmälle peli eteni, sitä paremmin päästiin peliin mukaan. Oltiin paremmalla jalalla liikkeellä ja ansaittiin voitto, kertoi JYPin vastuuvalmentaja Marko Virtanen.

Päätöserä oli enimmäkseen tasaista vääntöä. Molemmilla oli omat paikkansa maalintekoon, mutta maalisarakkeet pysyivät tiukasti muuttumattomina. Lukko sai pelata päätöserässä myös kahden miehen ylivoimaa lähes kaksi minuuttia, mutta ei onnistunut maalinteossa. Kiekkoa leivottiin liikaa ja laukaukset jäivät puuttumaan.

Ottelu oli kuluvan vuoden viimeinen ja Lukko jatkaa pelejään ensi vuoden puolella ensi perjantaina, kun Äijänsuolle saapuu Ilves.

Illan karannut mopo

Tuomarit eivät olleet tänään tehtäviensä tasalla ja kolmannessa erässä mopo lähti kaksikon Favorin-Brännare käsistä. Kaksikko keräsi päätöserän aikana molempien joukkueiden ja molempien joukkueiden fanien vihat päälleen. Kovin vahvasti ei siis mennyt.

Lukon tähdet

*** Olavi Vauhkonen

** Ryan Zapolski

* Filip Riska

Maalit:

1-0 Olavi Vauhkonen (Toni Koivisto, Henrik Koivisto)

1-1 Juuso Pulli (Miika Lahti, Darryl Boyce)

1-2 Markus Poukkula (Marko Kauppinen, Markus Hännikäinen)