Lukon A haki yhden pisteen Oulusta - "Olisimme ansainneet enemmän pisteitä kuin Kärpät"

Jatkoajalla Eetu Päkkilä pääsi ampumaan Kärpille voiton.

Lukon A-nuoret saivat raavittua yhden sarjapisteen mukaansa Oulusta, sillä Kärpät kuittasi itselleen jatkoaikavoiton maalein 4–3 (0–0, 2–1, 1–2, 1–0).

Joukkueen valmentajaa Niko Marttilaa saalis ei kuitenkaan tyydyttänyt.

– Pelattiin todella hyvä peli. Harmittaa poikien puolesta, kun ei voitettu, hän totesi.

Lähellä tosin oli, että Lukko olisi jäänyt kokonaan ilman pisteitä. Raumalaiset iskivät varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla kaksi maalia ilman maalivahtia, kun Vili Laitinen ja Antti Saarela osuivat oululaisverkkoon.

Maalintekoon sinikeltaisilta pystyi myös Oliver Kinnunen, joka viimeisteli pelin ensimmäisen maalin toisen erän puolivälissä.

– Vaikka maalit tulivat vasta lopussa, olimme pelissä niskan päällä. Tasoitus oli pelitapahtumiin nähden todellakin ansaittu, Marttila totesi.

Jatkoajalla Eetu Päkkilä pääsi kuitenkin ampumaan Kärpille voiton. Joukkue pelasi tilanteessa ylivoimalla.

– Todella kevyt jäähy, Marttila tuhahti.

– Olisimme ansainneet tästä pelistä enemmän pisteitä kuin Kärpät, mutta olen todella tyytyväinen. Tällä pelillä rupeamme kyllä pärjäämään.