Lukon A- ja B-nuorten kausi päättyy runkosarjaan

Lukon A- että B-nuorten kausi päättyy runkosarjaan. Lukon A:lle olisi riittänyt pudotuspelipaikkaan pistekin sunnuntaina paikalliskamppailusta Ässiä vastaan. Ensimmäisen erän jälkeen näytti hyvältä, sillä Lukko hallitsi ottelua ja marssi 2–0-johtoon Juho Jokiharjun ja Rasmus Smedbergin maaleilla.

Ässät nousi kuitenkin lopulta 2-5-voittoon. Pelicans voitti samaan aikaan oman ottelunsa Jokipoikia vastaan 11-2 ja nousi maalieron turvin Lukon ohi viimeiselle pudotuspelipaikalle.

– Ei kauheasti pysty ruotimaan. Karvaimalla mahdollisella tavalla päättyi kausi. Koko kausi oli tietysti aikaa kerätä pisteitä, Lukon vastuuvalmentaja Timo Saarikoski sai pettymykseltään sanottua.

Lukon B-nuorien ottelun loppuhetket olivat riehakkaampia. Lukko oli kuronut päätöserään TPS:aa vastaan 3–1-johdon Jesse Leppikosken, Mikael Aholan ja Erkki Laihon maaleilla. TPS kiri jo tasoihin, mutta lopulta puolustaja Jani Kluuskeri latasi Lukolle maukkaan 4–3-voittomaalin reilu minuutti ennen ottelun loppua.

Lukkolaisten riemu hyytyi pukuhuoneessa, kun muiden otteluiden tulokset selvisivät. JYPin voitto sekä HPK ja Pelicansin tasapeli varmistivat, että Lukko jää SM-sarjan viimeiseksi ja päättää kautensa keskiviikkona HPK:n vieraana.

– En tiennyt tosiaan tilannetta, kun maalia tuuletin. Harmi, että kävi näin. Kauden hienon aika jää kokematta, Kluuskeri totesi.