Lukon A jäi heti alussa fyysisesti TuTosta jälkeen

TuTo vei Nuorten SM-liigan alemman jatkosarjan kamppailun maalein 5–2.

Lukon ottelu alkoi Nuorten SM-liigan alemmassa jatkosarjassa murheellisesti. TuTo takoi avauserä puolen välin tienoilla kolme täysosumaa, ja vierasjoukkueelle nousi iso mäki kivuttavaksi.

Lukon A-nuorten päävalmentaja Niko Marttila harmitteli sitä, että kotijoukkue päästettiin helposti niskan päälle.

– Siinä tuli hyökkäysalueella pari pahaa kiekonmenetystä, ja sitten meillä oli pehmeyttä maalinedustalla.

– Varsinkin kamppailukovuudessa olimme tänään selvästi jäljessä. Etenkin siinä avauserässä, Marttila ihmetteli.

Lukko nousi toisessa erässä Eppu Karuvaaran ja Risto Saarisen osumilla kahden maalin päähän.

Kolmannessa erässä kotijoukkue kuitenkin puolusti tarkasti, eikä antanut Lukon enää yllättää. Loppuluvut kirjattiin kotijoukkueelle 5–2 (3–0, 1–2, 1–0).

Karuvaaralle osuma oli ensimmäinen Lukossa. Hän tuli uutena pelaajana mukaan yhdessä Leo Landorin kanssa.

– Karuvaaralla on pelejä alla, mutta Landor hakee vielä tuntumaa. Molemmat ovat täyttäneet hyvin paikkansa, Marttila kehui.