Lukon A katkaisi tappioputkensa HIFK:n vieraana: "Minkäänlaista luovuttamisen mentaliteettia meidän arjessamme ei ole ollut"

Lukon A-nuoret palasivat viiden tappiollisen ottelun jälkeen voitonmakuun. Helsingin IFK:lta irtosi matkaan kahden pisteen potti voittolaukauskisan jälkeen lukemin 2–3 (2–0, 0–2, 0–0, 0–0, 0–1).

Lukon maalit tekivät toisessa erässä Ville Petman ja Mikael Rauvola. Voittolaukauskisan ratkaisija oli Niklas Ylitalo. Alex Mäkelä torjui Lukon maalilla voiton takuumiehenä 36 kertaa.

– Tämä oli kova taistelupeli kolmella ketjulla ja todella vaikeassa vieraskaukalossa. Olen äärimmäisen tyytyväinen poikien puolesta, Lukon valmentaja Niko Marttila iloitsi.

Lukko on Nuorten SM-liigassa viimeisellä sijalla, kolme pistettä JYPin perässä. Alkusarjaa on Lukon osalta jäljellä viisi ottelua, jonka jälkeen raumalaisten kausi jatkuu alemmassa jatkosarjassa.

– Minkäänlaista luovuttamisen mentaliteettia meidän arjessamme ja jokapäiväisessä työssämme ei ole ollut. Meillä on kyky pelata ja nyt se näkyi myös tulostaululla, Marttila sanoi.