Lukon A nousi lopussa, mutta taipui jatkoajalla – "Pikkuisen jäi uupumaan"

Luka Tiihonen oli Lukon ainut maalintekijä.

Lopun kiri nosti Lukon A:n pisteille Kouvolassa, mutta voittoon asti raumalaisten rahkeet eivät lopulta riittäneet.

KooKoo juhli jatkoajalla, kun oranssimustien ykköstykki Simo Heinonen punnersi ratkaisun ajassa 60.45. Se tiesi kotijoukkueelle 2–1 (1–0, 0–0, 0–1, 1–0) -voittoa.

– Ihan hyvä peli pelattiin. Harmittaa tuo jatkoaika, sillä lopussa päästiin nousemaan ja oli tuon 60-minuuttisen aikana ihan paikat voittaakin peli, Lukon valmentaja Jarno Mensonen näki.

KooKoo meni avauserässä johtoon Niilo Suvannon ylivoimamaalilla ja johti sillä lähes loppuun saakka. Luka Tiihonen pystyi kuitenkin lopulta viimeistelemään tasoituksen reilut kaksi minuuttia ennen summeria.

– Pikkuisen jäi uupumaan. Maalin eteen ei päästy, sillä ne puolustivat sen kyllä hyvin. Kokonaisuutena tämä oli kuitenkin oikein hyvä peli, Mensonen sanoi.