Lukon A-nuoret luistelivat SaiPalta jalat alta

Lukon A-nuoret ovat iskeneet kahteen otteluun jo yksitoista täysosumaa.

Keskiviikkona kauden avauspelissään kotitappion ottanut Lukon A-nuorten joukkue tuli vimmalla perjantain SaiPa-otteluun.Joukkueen päävalmentajan Niko Marttilan mukaan yritystä oli hetken liikaakin, mutta sitten joukkue otti kuskin paikan ja lähti 6–3 (3–1, 2–1, 1–1)-voitolla keskittymään jo lauantain kamppailuun.

– Tämä oli hieman erilainen peli kuin avaus Ilvestä vastaan. Välillä meni tunne järjen edelle, mikä johti siihen ettei oikein saatu alussa peliä käyntiin.

Lukko siirtyi toisessa erässä Jolle Nikanderin maalilla jo 5–1-johtoasemaan.

SaiPa kavensi vielä kahden maalin päähän, mutta Marttilan mukaan kolmannessa erässä voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

– Meidän hyvä pelimoraali näkyi koko ajan. Kolmannessa erässä meidän parempi kunto käänsi mielestäni ottelun, aika selkeästi pystyimme sitä loppu dominoimaan.

– Kaveri yksinkertaisesti putosi kyydistä, Marttila luonnehti.

Nikanderin lisäksi maaliverkkoja heiluttivat Mikko Kuusniemi, Mikael Rauvola, Niklas Ylitalo sekä Oliver Kinnunen, joka teki kaksi maalia.

– Meillä on pieniä asioita edelleen puolustuspelissämme petrattavana, mutta hyökkäys toimii. Tänään pitää olla kuuteen maaliin tyytyväinen, ja kahteen peliin olemme osuneet yksitoista kertaa.