Lukon A-nuoret palasivat tauolta sarjapeleihin – "Puolustimme huonosti"

SaiPa karkasi kolmen maalin karkumatkalle, eikä Lukko siitä toipunut.

Lukko palasi joulutauon jälkeen peleihin jääkiekon A-nuorten SM-sarjassa. Lukon tuloksenteko jatkui siitä, mihin se ennen joulua jäi: kotitappio tuli.

Raumalaiset hävisivät perjantaina kotonaan Lappeenrannan SaiPalle luvuin 2–4 (0–2, 1–1, 1–1).

– Tauon jälkeen oli vähän hakemista. Puolustimme huonosti, Lukon vastuuvalmentaja Jarno Mensonen tiivisti.

SaiPa karkasi toisen erän alkuminuuteilla jo kolmen maalin johtoon. Samassa erässä Lukon Jasu Mensonen kavensi lukemiksi 1–3, mikä Jarno Mensosen mukaan avasi vähän raumalaisten peliä.

– Sen jälkeen saatiin muutama paikkakin.

Päätöserässä Lukon Miro Järvenpää kavensi 2–3:een viitisen minuuttia ennen loppua. Lukolle vihelletty kaksiminuuttinen kuitenkin esti kunnon kirivaihteen löytämisen, ja SaiPan Peetu Kiukas viimeisteli loppulukemat tyhjään verkkoon.

Lukko on A-nuorten SM-alkusarjassa 13:s, kun sillä on jäljellä seitsemän ottelua. Kymmenen parhaan joukkoon ja ylempään jatkosarjaan pääsemiseen on matkaa kymmenen pistettä. Lauantaina Lukko kohtaa Jokerit Helsingissä.