Lukon A-nuorilla tärkeä kotiviikonloppu

Lukon A-nuoret pelaavat viikonloppuna kolmen pelin rypistyksen kotikaukalossaan, kun Nuorten SM-liigan turnaus järjestetään Raumalla.

Viikonloppu on todella tärkeä Lukolle, joka on sarjassa yhdentenätoista. Eroa viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävään SaiPaan on seitsemän pistettä.

Lukon vastuuvalmentaja Timo Saarikoski toivoo viikonlopun tuovan muutosta viimeisissä kotipeleissä vallinneeseen ihmeelliseen trendiin.

- Jos katsotaan pelkkiä vieraspelejä, niin olemme sarjan kolmanneksi paras joukkue. Kotipelit eivät ole menneet läheskään samalla tavalla. Viimeisissä kotipeleissä olemme hallinneet ja johtaneet otteluita, on ollut paikat tappaa peli, mutta se on kuitenkin kääntynyt vastustajalle, Saarikoski harmittelee.

Lukkovalmentaja muistuttaa vanhasta pallopelien lainalaisuudesta: jos et itse paikoista tee, niin kaveri ennen pitkää tekee.

- Sellaista 60 minuutin päättäväisyyttä ja kurinalaisuutta ei ole ollut samalla tavalla kuin vieraissa, Saarikoski pohtii.

Lukon liigajoukkueen hyökkääjä Joni Nikko on harjoitellut kuluvan viikon A-nuorten kanssa, muttei pelaa vielä kotiturnauksessa. Polvileikkauksesta toipunut Nikko saattaa Saarikosken mukaan pelata viikon kuluttua.

Muuten Lukko pääsee kotiturnaukseen lähes parhailla voimillaan. Vain pitkäaikaistoipilas Jere Friberg ja Julius Marva ovat loukkaantuneina.

A-nuorten turnaus pelataan viikonloppuna Kivikylän Areenalla ja Äijänsuon harjoitushallissa. Lukko kohtaa perjantaina Jokerit klo 19, lauantaina SaiPan klo 16.30 ja sunnuntaina Bluesin klo 18.30. Kaikki Lukon ottelut pelataan Kivikylän Areenalla.